Programda konuşan Jülide Sarıeroğlu, hükümetin memurların maaşlarına yapılan zamlar konusunda hassas olduğunu ve memur maaşlarının artması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Memur-Sen Kadın Buluşması programında yapılan konuşmalarda, kamu görevlilerinin sorunları dile getirildi ve Genel Başkan Ali Yalçın, memurların sorunlarına dikkat çekti.

Yalçın, taşeron işçilerin durumuna ilişkin olarak, "Taşerondan geçen emekçi arkadaşlarımıza gösterilen cömertliğin ve samimiyetin bizden esirgenmeyeceğine ilişkin kanaatimiz var. Bunun da seyyanen zamla olması gerektiğini ifade ediyorum." dedi.

Kamu çalışanlarının alım gücünün düştüğünü ve makasın açıldığını belirten Yalçın, gereğinin yapılması ve Cumhurbaşkanına güven duyduklarını ifade etti.

"Ali Başkandan Notlarımızı Aldık, Kayıtlarımızı Tuttuk."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Jülide Sarıeroğlu Memur-Sen Kadın Buluşması programına katılarak kamu görevlilerimizin taleplerine yönelik açıklamalarda bulundu.

"Bu enflasyonist süreç içerisinde daha önce de yapıldığı üzere ek bir düzenlemenin yapılacağı Cumhurbaşkanımız tarafından ifade edildi. İnşallah yakın zamanda kamu görevlilerimizin beklentileri gerçekleşmiş olur. Sürecin takipçiyiz. Cumhurbaşkanımız tarafından güzel müjdeler açıklanarak süreci tamamlayacağız."

"Memurumuz Hak Ettiğini Alacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta, Memur-Sen Kadın Buluşması programına katılarak kamu görevlilerimizin taleplerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

"Biz aynı taraftayız. Hiç endişeniz olmasın, Cumhurbaşkanımız memurlarımızın hak ettiğini vermekte geri durmayacak ve bunu yapacaktır. Hiç endişeniz olmasın."