Anadolu Ajansı tarafından ulusal basına servis dilen habere göre Ak Parti hekimlerle ilgili kanun teklifi hazırlığı içerisinde.

Anadolu Ajansı’nda geçen ifadeye göre, üniversite hastaneleri ile araştırma hastaneleri arasında geçiş yapan personelin özlük haklarında kayıp yaşamaması için düzenlemenin kanun teklifi içerisinde yer aldığı ifade edildi.

Zorunlu Trafik Sigortasında Yeni Dönem Bugün Başlıyor Zorunlu Trafik Sigortasında Yeni Dönem Bugün Başlıyor

Anadolu Ajansı tarafından geçilen haberde şu ifadelere yer verildi:

AK Parti'nin bu yasama döneminde Meclis Başkanlığına sunmayı planladığı kanun teklifleri arasında sağlık, ticaret, milli savunma, ulaştırma ve kripto varlıklarla ilgili düzenlemeler bulunuyor. Kanun tekliflerinin içeriğinde, üniversite hastaneleri ile araştırma hastaneleri arasında personelin geçişinde özlük haklarının korunması için düzenlemeler öne çıkıyor.

Sağlık çalışanlarıyla ilgili kanun teklifiyle, üniversite hastaneleri ile araştırma hastaneleri arasında geçiş yapan personelin özlük haklarının korunması amaçlanıyor. Ayrıca teklifte, idari kadrolardaki sağlık çalışanlarının yöneticilik performanslarının değerlendirilmesine ilişkin hükümler de yer alacak.

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığının teşkilat yapısında yapılması planlanan değişiklikleri içeren kanun teklifi de çalışmaların tamamlanmasının ardından Meclis Başkanlığına sunulacak.

Ak Parti Hekimler Icin Kanun Teklifi