Okmeydanı-Hasdal bağlantı yolunda seyir halindeyken gireceği sapağı kaçıran otomobilin bariyerlere sert bir şekilde çarpmasıyla bir başka araçla çarpıştığı belirlendi.

Yaşanan kaza sonrasında ağır yaralanan sürücünün 26 yaşındaki genç diş hekimi Nurşah Kılınç olduğu belirlendi. Diş hekimi Nurşah Kılınç’ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Önceki gün saat 18.50 civarında TEM Kağıthane Okmeydanı-Eyüpsultan Hasdal bağlantı yolunda üzücü bir olay yaşandı. 26 yaşındaki pratisyen diş hekimi Nurşah Kılınç'ın kullandığı 34 NRS 98 plakalı otomobil, yol ayrımında yolunu kaçırarak bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, aynı yönde seyreden sürücü İbrahim Ata'nın kontrolündeki 34 EDU 019 plakalı araçla çarpıştı. Bu kaza sonucunda otomobiliyle bariyerlere çarpan Nurşah Kılınç ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hemen bölgeye sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan Nurşah Kılınç, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, acil bir ameliyata alındı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme yaparak tutanak tuttu. Nurşah Kılınç'ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Hayat dolu ve genç yaşta kaybettiğimiz Nurşah Kılınç'ın arkadaşlarıyla geçirdiği mutlu anlarını ve dolu dolu yaşadığı fotoğraflarını geride bıraktı.

Genç kadının cenazesi, Kemerburgaz Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kemerburgaz Mezarlığı'nda toprağa verildi.