Edinilen bilgiye göre Sakarya’da 16 yaşında olduğu öğrenilen A.Y. isimli kız çocuğu ablasının evinde doğum yaptı. Bebeğin ölü olarak dünyaya getiren A.Y. birden paniğe kapılarak cansız bedeni bir poşetin içine koyarak hastaneye getirdi.

Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı

Hastane görevlilerinin durumu polise ihbar etmesi sonrası olayla ilgili gözaltına alınan 16 yaşındaki A.Y.’nin ifadesinin alınmasının ardından salıverildi.

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki A.Y., ölü olarak doğum yaptığı bebeğini poşete koyarak hastaneye getirdi.

İddialara göre, 16 yaşındaki A.Y.’nin 19 yaşındaki A.T. ile cinsel ilişkiye girmesinin ardından hamile kaldığı, doğuma günler kala ise ablasının yanına gelerek burada bebeği ölü olarak dünyaya getirdiği öğrenildi.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen ölü bebekle ilgili polis ekipleri çalışma başlatırken bebeğin babası olduğu iddia edilen A.T. ise ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldı.