Muğla'da üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Bir otomobil ile bir kamyonet çarpıştı ve kazada otomobilde bulunan 2 sağlık çalışanı hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan 3 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine kurtarma ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Muğla'nın Menteşe ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Denizli'den Muğla istikametine seyreden Andaç Güven'in yönetimindeki kamyonet, bir kavşaktan dönmek isteyen Cuma Arat'ın kullandığı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savruldu ve yol kenarındaki tarlaya uçtu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobil sürücüsü Cuma Arat ve araçta bulunan Havva Kaplan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cuma Arat ve Havva Kaplan'ın cansız bedenleri, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Cuma Arat ve Havva Kaplan'ın Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sekreter olarak görev yaptığı öğrenildi.

Ameliyat Sonucu Hayatını Kaybeden Dr. Melike Sargın’ın Ailesi Yargı’ya Gidiyor Ameliyat Sonucu Hayatını Kaybeden Dr. Melike Sargın’ın Ailesi Yargı’ya Gidiyor

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Andaç Güven ve araçtaki diğer 2 kişi ise sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.