Zonguldak, Balıkesir ve Adana’nın ardından Seyhan Belediyesinin bünyesindeki kamu işçilerine nisan ayında yeni anlaşma gereği 47.500 TL maaş vereceği öğrenildi.

NİSAN'DA 47 BİN 500 TL MAAŞ

Yerel seçimler öncesinde Seyhan Belediyesi kamu işçilerine önemli bir toplu sözleşmesine imza atarak 47.500 TL’lik maaş ödemesini Nisan ayında hesaplara aktaracak.

ERDEK'TE YÜZDE 45 ZAM!

Erdek Belediyesi'nde, işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi güncellendi ve maaşlara yüzde 45 oranında zam yapılması kararlaştırıldı.

Tüm Afrika Ülkelerinin Enflasyonu Türkiye’deki Enflasyondan Daha Düşük Tüm Afrika Ülkelerinin Enflasyonu Türkiye’deki Enflasyondan Daha Düşük

ÇATALAĞZI BELEDİYESİ %55 ZAM VERDİ

Çatalağzı Belediyesi'ne bağlı olan Kilimli ilçesinde, kadrolu işçilere yönelik yeni bir Toplu İş Sözleşmesi imzalandı ve bu sözleşmeyle birlikte belediye işçilerinin maaşlarına yüzde 55'lik bir zam yapıldı. Yeni zamla birlikte, belediye işçileri 35 bin TL maaş almaya başlayacaklar.

SEYHAN BELEDİYE 47 BİN 500 TL VERDİ

Seyhan Belediyesi de kadrolu işçiler için yürüttüğü toplu iş sözleşmesi sürecini tamamlayarak, en düşük kadrolu işçi maaşını 47.500 TL olarak belirledi.

Bu gelişmelerle birlikte, diğer belediyelerin de nasıl bir adım atacakları merak konusu oldu.

Belediyelerin işçiler için belirlediği maaşlar ve sağladığı haklar, çalışanlar ve kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.