Zengin ürün çeşidi, hesaplı alışveriş ve Sağlık Sen üyelerine özel indirim sloganlarıyla duyurusu yapılan Sağlık Sen Market’in ilkinin Gaziantep’te açılacağı öğrenildi. 

“Fark yaratan projelere bir yenisini daha ekliyoruz” diyen Sağlık Sen Genel Merkezi, Sağlık Sen Marketin ilk olarak Gaziantep’te açılacağını duyurdu. 

Zengin ürün çeşidinin yer alacağı belirtilen açıklamada Sağlık Sen market ile Sağlık Sen üyelerinin dijital kimlik uygulaması üzerinden özel indirimlerle alışveriş yapabileceği belirtildi. 

Sağlık Sen Market’ten vatandaşların da uygun fiyata alışveriş yapabileceği belirtilen açıklamada hem üyelerin hem de milletin menfaatine ve geleceğine katkı sunmaya devam edileceği vurgulandı.

Sağlık Sen market uygulaması hakkında konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan şunları kaydetti:

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanımızın refahı için çalışıyor, bu doğrultuda yeni adımlar atıyoruz. 29 yıllık tecrübemizle, hak mücadelemizden ödün vermeden, sosyal sendikacılık adına da yeni projeler ile üyelerimize katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Gaziantep Şubemizin öncülüğünde açılan Sağlık-Sen Market hayırlı olsun.

Memur Sendikası Soruşturması! Sendika Arabası Kişisel Kullanımda… Memur Sendikası Soruşturması! Sendika Arabası Kişisel Kullanımda…