Türk Sağlık Sen Başkanı Ateş Püskürdü! ‘Birileri Zevki Sefa Sürüyor’ Türk Sağlık Sen Başkanı Ateş Püskürdü! ‘Birileri Zevki Sefa Sürüyor’

Doğan, Hemşirelik Çalıştayı'nın ardından yaptığı açıklamada, hemşirelerin özlük ve ekonomik haklarını daha ileriye taşımak adına tüm paydaşlarla kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Toplantının, sektördeki önemli sorunlara çözüm bulmak için bir fırsat olduğunu vurgulayan Doğan, hemşirelerin mesleki yaşamlarını iyileştirmek amacıyla yapılan çalışmaların etkili bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Toplantıya katılım sağlayan önemli isimlere teşekkür eden Doğan, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa Örnek, Türk Hemşireler Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Azize Atlı Özbaş, Hemşirelik Eğitimi Derneği (HEMED) temsilcisi Doç. Dr. Gülten Koç ve Prof. Dr. Fatoş Korkmaz ile akademisyen hemşirelere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Bu değerli katılımların, hemşirelik mesleğine yönelik yapılan çalışmalara olan destek ve ilgiyi gösterdiğini belirten Doğan, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve çözüm odaklı çalışmalara katkı sağlamak adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi.