Hükümet Tasarrufa Sözleşmeli Yöneticilerden Başlasın! Şu maaşlara bakın.. Hükümet Tasarrufa Sözleşmeli Yöneticilerden Başlasın! Şu maaşlara bakın..

Bayram tatilinde çalışan sağlık personellerinin saatlik nöbet ücretinin sadece 80 TL olması eleştiri konusu oldu. 

Sağlık personeline saatlik ödenen nöbet ücreti ile 1 kg şekerin dahi alınamadığı vurgulanan haberde, bir sağlık personelinin aldığı nöbet ücreti ile çocuğuna bayram harçlığı dahi veremeyeceğinin altı çizildi.

Normal günlerde mesai ücretinin 64 TL olduğu ancak bayram günlerinde artırımlı olarak 80 TL saatlik nöbet ücreti ödendiğini söyleyen SES Sendikası Temsilcisi, uzman hekimler ’de de aynı sıkıntının olduğunu, normal zamanlarda 109 TL alan bir uzman doktoru 1 saatlik nöbet ücretinin bayramda 137 TL olduğu kaydedildi.

Ramazan Bayramı Sağlık Personeli Nöbet Ücretleri Ne Kadar? 2024 Yılı Ramazan Bayramı Sağlık Personeli Nöbet Ücretleri Ne Kadar? 2024 Yılı

2024 Ramazan Bayramı Sağlık Personeli Nöbet Ücretleri! |Hemşire Ebe Sağlık Memuru Tabip Nöbet Ücreti 2024 Ramazan Bayramı Sağlık Personeli Nöbet Ücretleri! |Hemşire Ebe Sağlık Memuru Tabip Nöbet Ücreti