Aile Hekimliği İller Arası Yerleştirme Münhal Kadrolar Belli Oldu Aile Hekimliği İller Arası Yerleştirme Münhal Kadrolar Belli Oldu

Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyen sağlık personelleri, Sağlık Bakanlığı Ekip sistemi üzerinden başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabiliyorlar.

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi tarafından Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı, Antalya Antalya Kepez Devlet Hastanesinde Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifika Programı düzenlenirken Stoma ve Yara Bakım Hemşireliği Sertifika Programı ise Kartal Doktor Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde verilecek.

Ameliyathane Hemşireliği İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 24 Haziran ile 24 Temmuz arasında düzenlenecek olan eğitimle verilirken Çocuk Yoğun Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı ise Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde düzenlenecek.

Saglik Bakanligi Sertifikali Egitim Programlari BasvuruAmeliyathane Hemşireliği Başvuru için tıklayınız.
Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Başvuru için tıklayınız.
Katılımcılar, başvuru yapmak istedikleri eğitimlere ilişkin başvurularını gerçekleştirmek için "Başvuru Adresi" başlığında belirtilen https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F adresinde yer alan "Başvuru Formunu" doldurmalıdır. Başvuruda bulunulmak istenen ilgili eğitimin program sorumlusuna, başvuru tarihleri içerisinde, duyuruda yer alan mail adresine başvuru formu ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.