Eski Devlet Hastanesini Ne Yapacaklarına Karar Veremediler Eski Devlet Hastanesini Ne Yapacaklarına Karar Veremediler

Hastanenin daha önce 9 ay boyunca Başhekimsiz olarak yönetildiği belirtilirken sonradan yapılan Başhekim atamasın da birikmiş sorunları çözmeye yetmediği belirtildi.

Darıca Farabi Hastanesi’nde Pandemi döneminin bitmesiyle beraber hijyen konusundaki önlemlerin tamamen askıya alındığı yönünde çıkan haberler sonrası gözler Darıca Farabi Hastanesi’ne çevrildi.

Hastane çalışanları tarafından vatandaşa karşı sergilenen davranış tutumları ve hastanedeki hijyen sorunları Kocaeli’de yayın yapan sitelerin gündemine düştü.

Betül ismindeki bir vatandaşın hastane ile ilgili yaptığı yoruma yer veren Mavi Kocaeli, hastanenin bebek dostu olarak söylenmesine rağmen hijyenik bakımdan ve personellerin davranışları yönünden asla dost olmadığı tamamıyla düşmanca olduğu belirtildi.

Özellikle şikayet var tarzı sitelere de hastaneyle ilgili son aylarda artan şikayet konuları dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde ise hastaneden güpegündüz hastane trafosuna ait kablonun çalınması da ayrı bir eleştiri konusu oldu.

Kabloların çalınması ile ilgili hastane idaresinin ayakta mı uyuduğu sorgulanan haberlerde, hastanedeki güvenlik zafiyetine dikkat çekilerek kablo çalınması sonrası yaşanan kesinti nedeniyle hastanede tedavi gören vatandaşların mağdur olduğunun altı çizildi.