Hazreti Ali’nin çocuklarla ilgili söylediği bir sözden yola çıkarak yazdığı şiir kitabının ilk baskısını ise hastane destek ve kalite müdürüne hediye etti.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik personeli olarak görev yapan Muhammed Ali Fikri, ilk şiir kitabını okuyucularla buluşturdu. Fikri'nin "İçimdeki Yara" adını verdiği kitabı, Hz. Ali'nin (R.a.) öğüdünden ilham alarak kaleme aldığı eserlerden oluşuyor.

Yaklaşık 2 yıldır Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan Fikri, kitabını hastanenin Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya'ya hediye etti. Fikri'nin 2008 yılında yazmaya başladığı "İçimdeki Yara", ebeveynler için kişisel gelişim anekdotları ve çocuk yetiştirme konularına odaklanıyor.

Muhammed Ali Fikri, kitabında Hz. Ali'nin (R.a.) tavsiyesinden esinlenerek, çocukları kendi zamanına değil, yaşayacakları zamana göre yetiştirmenin önemini vurguluyor. "İçimdeki Yara" adlı eseri, kişisel deneyimlerini ve duygularını içeren şiirlerle okurlara sunuyor.

Eserinin yayımlanmasıyla büyük bir mutluluk yaşadığını dile getiren Muhammed Ali Fikri, kaleminden dökülen ilk sanat eseri olan şiir kitabını okuyucularla buluşturmanın sevincini paylaştı. Fikri, kitabının serüvenine 2008 yılında başladığını belirterek, Hz. Ali'nin (R.a.) "Çocukları kendi zamanınıza göre değil, onların zamanına göre yetiştirin" sözünden esinlenerek yazdığını ifade etti.

Ebeveynler için kişisel gelişim anekdotları ve çocuk yetiştirme konularına odaklandığı eserinde, günlük yaşamın etkilerini ve çevresinde gözlemlediği değişimleri de yansıttığını aktaran Fikri, bilinçli ebeveynlik konusunda önemli mesajlar verdiğini vurguladı. Sosyal medya ve televizyon bağımlılığının arttığı günümüzde, çocukların sokaklardan uzak kaldığını ve bu durumun ebeveynlerin dikkat etmesi gereken bir konu olduğunu belirtti.

Sağlık Müdürü Yaralanan Öğrencilere Müdahale Etti Sağlık Müdürü Yaralanan Öğrencilere Müdahale Etti

Fikri'nin eserinde, ebeveynlik ve çocuklarla ilgili bilgilerin yanı sıra duygusal şiirler de yer alıyor. Kitabının raflardaki yerini almaya başladığını belirten Fikri, okuyucularla buluşmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.

Siir Kitabi Yazdi 2

Siir Kitabi Yazdi 1