Aynı zamanda Geredeli de olduğu öğrenilen Op. Dr. İhsan Şafak, Gerede Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi olarak sözleşme imzaladı.

Gerede Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimi, Şırnak'ta kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmış olan Geredeli hemşehrimiz Opr. Dr. İhsan Şafak oldu. Mesleğinin başlangıç yıllarında Gerede Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev yapmış olan Opr. Dr. İhsan Şafak, artık ilçenin sağlık hizmetlerinin başında olacak.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalıştığı süre boyunca birçok hemşehrisiyle yakın ilişkiler kurarak Geredelilerin sevgisini kazanan Dr. Şafak, şimdi ilçedeki hizmetlerini başhekim unvanıyla yönetecek.

Dr. İhsan Şafak Kimdir?

Dr. İhsan Şafak, 1993 yılında Gerede'de doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Gerede Esentepe Okulu'nda tamamladıktan sonra lise eğitimini Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi'nde aldı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2018 yılında mezun oldu. Kısa bir süre pratisyen hekim olarak Gerede Devlet Hastanesi'nde çalıştıktan sonra aynı üniversitenin kadın hastalıkları ve doğum uzmanlık dalını kazandı.

Dr. Mehmet Mustafa Çetin Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Oldu Dr. Mehmet Mustafa Çetin Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Oldu

4 yıllık uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra 2023 yılında uzmanlık unvanını aldı ve bir yıl boyunca Şırnak İdil Devlet Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yaptı. Nisan 2024'te Gerede Devlet Hastanesi'nde başhekim olarak atanmıştır.