Şube Başkanı Kazım Boyacıoğlu, Serinhisar Devlet Hastanesi’nde mobbing yapıldığını ifade ederek, “yine aynı müdür aynı Başhekim” açıklamasında bulundu.

Genel Sağlık-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Kazım Boyacıoğlu, Denizli Serinhisar Devlet Hastanesi'nde çalışan bir sağlık çalışanının son 8 ayda tam 8 kez yer değiştirdiğini belirtti. Başkan Boyacıoğlu, hastane müdürü ve başhekim tarafından sağlık çalışanına mobbing uygulandığını iddia etti ve "Adalet ve liyakatten uzak yöneticilerin derhal görevden alınmasını talep ediyoruz" dedi.

Yine aynı Müdür, yine aynı Başhekim

Boyacıoğlu, "Yine aynı Müdür, yine aynı Başhekim... Kısa zaman önce gündeme gelen hastanede bu kez de son 8 ayda 8 defa yer değiştiren sağlık çalışanına yönelik mobbing uygulamasıyla karşı karşıya kaldık. Hastanenin hemen hemen tüm birimlerinde görev yapan, Toplum Sağlığı Merkezi, KETEM gibi birimlere atanarak haksızlığa uğrayan personelin her zaman yanındayız.

Her ay birim birim gezdiriliyor

Personelin, geçici görevinin sonlandırılmasının ardından aniden aynı yere geri dönmesi, her ay birim birim gezdirilerek düzensiz çalışması sağlanması, ihtiyaç olmayan birime personel alınması gibi uygulamaların mobbing olduğunu düşünüyoruz. Binlerce vatandaşın sağlık hizmeti beklediği bir kurumun nasıl liyakatsiz eller tarafından yönetildiğini kanıtlıyor.

Hükümet Tasarrufa Sözleşmeli Yöneticilerden Başlasın! Şu maaşlara bakın.. Hükümet Tasarrufa Sözleşmeli Yöneticilerden Başlasın! Şu maaşlara bakın..

Sendika olarak adam kayırmanın, torpilin ve sendikal ayrımcılığın her zaman karşısında olduğumuzu belirtmek isteriz. Üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz ve Halk Sağlığını tehdit eden, çalışma barışını bozan, adalet ve liyakatten uzak yöneticilerin derhal görevden alınmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu.