Amasya Üniversitesine bağlı Sabuncuoğlu Şerafettin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli bir hekimin hemşirelerle girdiği diyalog tepki çekti.

Edinilen bilgiye göre; telefonla aradığında kendisinin aramasını cevaplanamayan hemşirelere sinirlenen doktor, hemşirelerin bulunduğu odayı basarak personele yönelik küfür ve hakaretlerde bulundu.

Memurların En Çok Merak Ettiği Soruyu Uzmanı Yanıtladı: Esnek Çalışmada Maaşlar Düşecek mi? Memurların En Çok Merak Ettiği Soruyu Uzmanı Yanıtladı: Esnek Çalışmada Maaşlar Düşecek mi?

Sabuncuoğlu Şerafettin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gerilim

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerafettin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan bir olay, doktor ile hemşireler arasında tansiyonun yükselmesine neden oldu. İddialara göre, doktorun telefonuna yanıt alamaması sonucu sinirlenerek hemşire odasına gittiği ve burada hemşirelere küfür ve hakaretler savurduğu bildirildi.

Olayın detaylarına göre, doktorun hemşirelerin aramalarına yanıt vermemesinden dolayı öfkelendiği ve bu öfkesini kontrol edemeyerek hemşirelerin odasına doğru yönlendiği belirtildi.

Doktorun, odada bulunan hemşirelere karşı sözlü ve fiziksel saldırıda bulunduğu iddia edilirken, hemşirelerin de yanlış servisi aradıklarını ifade etmeleri üzerine gerilimin arttığı aktarıldı.

Olayın ardından doktor ile sözlü ve fiziksel saldırıya maruz kalan hemşirelerin birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, tarafların ifadelerini alarak durumun netleştirileceği kaydediliyor.