Yaşanan elektrik arızası nedeniyle Esenyurt Devlet Hastanesi’nin saat 17:00’ye kadar hasta kabulü yapmadığına dair bilgi notları camlara asıldı.

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde Elektrik Arızası

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi'nde yeni yapılan ek binadaki elektrik çalışmaları sebebiyle acil müdahale ve yoğun bakım dışındaki tüm bölümler geçici olarak kapatıldı. Hastaneye muayene veya tedavi olmak için gelen vatandaşlar, çevredeki diğer devlet hastanelerine yönlendirildi.

Tartıştığı Kişiyi Hastane Bahçesinde Tüfekle Vurdu Tartıştığı Kişiyi Hastane Bahçesinde Tüfekle Vurdu

Akşam saat 17’ye kadar kapatıldı

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde ise elektrik arıza çalışmaları nedeniyle ameliyathane ve yoğun bakım dışında, acil servis de dahil olmak üzere tüm alanlar akşam saat 17.00'ye kadar kapatıldı. Bu durumdan etkilenen hastalar, diğer sağlık kuruluşlarına yönlendirildi.

Vatandaş tepki gösterdi

Randevusu olanlar ve acil servisten giriş yapmak için hastaneye gelen vatandaşlar, maalesef işlemlerini gerçekleştiremeden geri dönmek zorunda kaldılar. Kolu kırık olduğu için kontrole gelen bir vatandaş, "Mağdur oldum bayram önü." diyerek yaşadığı sıkıntıya tepki gösterdi.