Merkez Sağa Yeni Parti Geliyor! 3 Milletvekili İstifaya Hazır Merkez Sağa Yeni Parti Geliyor! 3 Milletvekili İstifaya Hazır

Önümüzdeki döneme ilişkin önemli mesajlar verdiği belirtilen Erdoğan, ekonomiye odaklanarak mağduriyetleri gidererek çalışmaları yapacaklarını söyledi.

YOL HARİTASINI PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yetkili kurulları ve danışmanlarıyla yaptığı toplantılarda 31 Mart yerel seçimlerine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. AK Parti'nin ve hükümetin gelecek süreci için belirlediği yol haritasını paylaşan Erdoğan, yapılacak adımları detaylı bir şekilde açıkladı.

“SONUÇLAR HEPİMİZİ ÜZDÜ”

Erdoğan, "Sonuçlar elbette ki hepimizi üzdü" diyerek başladığı konuşmasında, hayatta bazen kayıpların da olduğunu ve bu durumun insanların inancını sarsmaması gerektiğini vurguladı. "Bunda da bir hayır vardır" düşüncesini benimseyerek önümüzdeki süreci planlamamız gerektiğini belirtti. Erdoğan, kendilerini bir hesaplaşmaya tabi tutarak eksikliklerini ve fazlalarını belirleyeceklerini ve seçimlere kadar olan süreyi iyi değerlendirerek milletin tekrar gönlünü kazanacaklarını ifade etti.

ÇIKAN SONUÇLARI DETAYLI ANALİZ EDELİM

Seçimlerde düşük katılım ve çıkan sonuçlarla ilgili detaylı bir analiz yapılması talimatını veren Erdoğan, sandığa küsen vatandaşların neden böyle bir tutum sergilediğini anlamaya odaklanacaklarını ve gereken adımları atacaklarını belirtti. Türkiye'nin önümüzdeki dört yıl içinde seçimsiz bir döneme gireceğini hatırlatan Erdoğan, bundan sonra ekonomiye odaklanacaklarını ve özellikle dar gelirli kesimler için gerekli adımları atacaklarını vurguladı.

EMEKLİ VE DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR İÇİN ÇALIŞMA

Erdoğan, emekliler ve dar gelirli vatandaşların mağduriyetlerini giderecek çalışmalar yapacaklarını ve ekonomik program ve bütçe kapsamında gerekli adımları zamanla atacaklarını dile getirdi.