Eylül 2023'ten bu yana Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Yavuz Uçar, görevden alındı. Cemil Tugay'ın yönetimde gerçekleştirdiği değişiklikler kapsamında, hastanenin başhekim yardımcıları, hastane müdürü ve başhemşiresi de görevden alındı.

Tugay tüm ekibi görevden aldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın kadro revizyonu adı altında yaptığı bu radikal hamle, Eşrefpaşa Hastanesi'nin yönetim kadrosunu etkiledi. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren hastanenin yönetimindeki değişiklikler, Tugay'ın kararı doğrultusunda gerçekleşti.

Tunç Soyer atamıştı

Eylül 2023'te İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından göreve getirilen Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar, görevden alındı.

Belediye Başkanlığını Kaybeden Dr. Mehmet Savran Hasta Muayenesine Başladı Belediye Başkanlığını Kaybeden Dr. Mehmet Savran Hasta Muayenesine Başladı

Yardımcıları da görevden alındı

Gündeme Bakış'tan Hale Halime Erdoğan'ın haberine göre, Uçar'ın yanı sıra Başhekim Yardımcıları Gaffar Karadoğan, Filiz Dağ, Bayram Köse, Hastane Müdürü Çiğdem Dalkılınç ve Başhemşire Gülçin Akın da görevden alındı.

Bu değişiklikler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in talimatıyla gerçekleşti.