Herhangi bir bordro hesaplaması örneği ya da doğrudan teşvik bordrosu örneği olmadan kimin yazdığı belli olmayan bir mesajı delil olarak paylaşan Sedat Atlas kullanıcısı ile ismini buraya yazarak sayfamızı kirletmek istemediğimiz provokatör başka bir twitter hesabı 3. basamak yoğun bakımda görev yapan lisans mezunu hemşirenin toplamda 44.000 TL civarı maaş aldığına dair paylaşımları ile dikkat çekti.

HEKİM SENDİKASI MUTEMEDİ BAŞLATTI!

sedat-atlas

Bir hekim Sendikasının fazla mesai, nöbet ücretleri gibi alanlarda danışmanlığını yaptığı ileri sürülen Mutemet hesabı ile başlayan Algı operasyonuna hekim sendikalarına hekimlerin üye olmasını eleştiren, kendisinin bu alanda yeterli olacağını ima eden başka bir sosyal medya hesabı algı çalışmasına destek verdi.

garabe

HEKİMLER, HEMŞİRELERDEN DAHA AZ TEŞVİK ALIYOR!

Yapılan algı operasyonunda hiçbir gerçekliğe dayanmayan bir ekran görüntüsünde yoğun bakım hemşiresinin bu ay teşvik olarak 6300 TL +7400 TL fazla mesai + maaş olarak ise 31.000 TL alarak toplamda 44.000 civarı maaş aldığını öne sürdüğü paylaşımıyla hekimlerin hemşireler daha az teşvik aldığını belirttiler. 

Hemşirelerin ‘Ya Olmasaydık..’ Videosu Viral Oldu Hemşirelerin ‘Ya Olmasaydık..’ Videosu Viral Oldu

Aynı birimde çalışan doktorun hemşireden daha az teşvik almasını kıyas yapmaya yeterli bir neden olduğunu savunan sosyal medya hesapları, bu durumun adaletsizliğe neden olduğunu, teşvik sisteminin varlık sebebinin hekimler olduğunu, hekimlerin düşük ücretleri aldıklarını savundular.