Kulislerde büyük ses getiren iddia sonrası Ak Parti MYK toplantısında konuşulanlar satır satır medyaya servis edildi.

MYK toplantısında Tayyip Erdoğan’ın istifa konusuna hiç girmediği ve “hepimiz beraber hatalarınızı göreceğiz. Hepimiz beraber çözümler üreteceğiz” dediği aktarıldı.

GATA Acil Servisinde Nargileli Çiğ Köfte Partisi GATA Acil Servisinde Nargileli Çiğ Köfte Partisi

AK PARTİ’YE BÜYÜK SÜRPRİZ

31 Mart yerel seçimleri beklenmedik bir sonuçla sonuçlandı! Ana muhalefet partisi CHP, 47 yıl aradan sonra sandıktan birinci parti olarak çıktı. Bu sonuç, 2002 yılından beri sandıktan birinci çıkan AK Parti için büyük bir sürpriz oldu.

A TAKIMINI DEĞİŞTİRECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçen yıl gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı rahat bir zafer elde etmişti. Ancak yerel seçimlerde CHP'nin sandıktan birinci çıkması, AK Parti içinde bir rahatsızlık dalgasına neden oldu. Seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin A Takımını değiştireceği söylentileri ortaya atılmıştı.

ABDULKADİR SELVİ SON DURUMU AÇIKLADI

Ses getiren bu iddiaların ardından AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yapılan konuşmalar kamuoyuna yansıdı. Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifa konusunu gündeme getirmediğini belirtti.

“İSTİFAYA DEĞİNMEDİ”

Selvi'nin yazısında, Erdoğan'ın şu ifadelere yer verdiği aktarıldı: "Hepimiz beraber hatalarımızı göreceğiz. Hepimiz beraber çözümler üreteceğiz." Erdoğan, MYK üyelerinin istifasını talep etme atmosferinin oluşturulduğunu ancak bu konuya girmeyerek istifa talebinde bulunmadı. Zira lider olarak istediği zaman bu tür kararları alabilecek güç ve yetkiye sahip olduğu belirtildi.