İstanbul, Ankara ve İzmir için tek bir çivi bile çakılmaması gerektiğini belirten Batırel, kurunun yanında yaşta yanarmış diyerek adeta seçmeni tehdit etti.

Şakkadanak çıkışlarıyla tanınan yazar Necmettin Batırel, yerel seçimlerde CHP'nin kazandığı İstanbul, Ankara ve İzmir için hükümetin "tek bir çivi bile çakmaması" gerektiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir'e tek bir çivi bile çakmam" ifadesini kullandı. Batırel, seçmeni "kurunun yanında yaş da yanarmış" diyerek tehdit etti. AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen ekonomi yorumcusu Necmettin Batırel'in, 31 Mart Mahalli İdari seçimleriyle ilgili tepki çeken yorumları sosyal medyada geniş yankı buldu.

Ak Parti, ‘Partili Cumhurbaşkanını’ Tartışmaya Açabilir Ak Parti, ‘Partili Cumhurbaşkanını’ Tartışmaya Açabilir

TL'nin değer kaybıyla ilgili öne çıkan yorumlarıyla tanınan Batırel, bu sefer hükümete İstanbul, Ankara ve İzmir için akıl verdi. Batırel, "Madem ki bu şehirlerdekilerin büyük çoğunluğu kendilerine hizmet etmeyen başkanları yeniden seçtiler, ne halleri varsa görsünler" diyerek, bu şehirlere destek vermemesi gerektiğini savundu. Kurunun arasında yaş da yanarmış diyerek, yanarsa yansın ifadesini kullandı.