Sağlık Bakanı Koca İstanbul’da Çalışma Toplantılarını Sürdürüyor Sağlık Bakanı Koca İstanbul’da Çalışma Toplantılarını Sürdürüyor

Mersin'de ikamet eden 58 yaşındaki Fatma Türkkan'ı kendisini doktor olarak tanıtarak dolandırmaya çalışan 36 yaşındaki Fahrettin Çamlıca, Tekirdağ'da savcılığa teslim oldu.

Sosyal medyadan tanıştılar

Sahte bir isim kullandığı tespit edilen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranan Çamlıca, tutuklandı. Çerkezköy ilçesinde yaşayan Fahrettin Çamlıca, sosyal medya aracılığıyla Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan ile tanıştı.

Kendisini doktor olarak tanıttı

Kendisini İstanbul'da görev yapan çocuk uzmanı doktor Selçuk Şenocak olarak tanıtan Çamlıca, Türkkan ile sosyal medya üzerinden iletişim kurdu ve evlilik vaadiyle dolandırmaya çalıştı.

Dolandırmayacağını anladı

Ancak Çamlıca, Türkkan'ı dolandıramayacağını anladıktan sonra görüşmeleri sonlandırdı.

Televizyon programına katılarak yardım istedi

Fahrettin Çamlıca'ya ulaşamayan Türkkan, bir televizyon programına katılarak başından geçenleri anlattı ve kendisini doktor Selçuk Şenocak olarak tanıtan kişinin bulunmasını istedi.

Benimle evlenmek istediğini söylüyordü

Türkkan, "Bana Mersin'e geldiğini, ancak Silifke'yi bilmediğini söyledi. Ayrıca Mersin'de evi olduğunu ve 14 bin TL kira ödediğini iddia etti. Benimle evlenmek istediğini söyledi. Ancak böyle çelişkili konuşmalar yapmaya başladığını fark edince şüphelenmeye başladım. Beni telefonla aradığında defalarca sevdiğini ve evlenmek istediğini söylüyordu. Daha sonra 'Yaş farkımız nedeniyle ailem ilişkimizi onaylamadı, ayrılmalıyız' dedi" diye konuştu.