Eski adı EBYS olan yeni adı ise DYS olan doküman yönetim sistemi ile doğrudan entegre çalışacak ekip portal ile sağlık personelleri isterlerse e-Devlet şifreleri ile isterlerse sağlık e-posta kurumsal mail adresleri ile sisteme giriş yaparak başta yıllık izin, rapor, tayin talebi, eğitim talebi, kısaca Özlük işlemlerine ait tüm işlemleri hastaneye gitmeden veya hastane özlük birimine gitmeden online olarak başvuruda bulunabilecek.

Devlet hizmet yükümlülüğü kapsamında istenen talepler, sağlık personellerinin teşvik ve maaş ödemeleri gibi maddi işlemlerinin de ekip portala entegre edilerek tüm işlemlerin tek bir sistem üzerinde yürütülmesi sağlanacak.

Kuruma gidip ıslak imzalı belge imzalatmaya son

Sahte Diplomayla Belediyeye Girdi: Kendisine de 135 kez Çift Maaş Ödedi! Sahte Diplomayla Belediyeye Girdi: Kendisine de 135 kez Çift Maaş Ödedi!

22 Aralık’ta devreye girecek sistemle bir hemşire evinde oturduğu yerden yıllık izin talebinden bulunabilecek. Gün boyu poliklinikte yorulan doktor ekstra idare tarafına gidip izin yazdırmaktan kurtulacak. Talebi alan idareci sistemden izni onaylayabilecek. Bütün bu işlemler internet üzerinden yapılacak

Bu uygulama ile zamandan da tasarruf edilmiş olacak. Şuan için sadece Sağlık Bakanlığı personeli bundan faydalanacak. Üniversite hastanesi çalışanları kapsam dışı.