Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Yemekhane Biriminde personel olarak görev yapan Yunus Kızılırmak, geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi.

Türk Doktorun Soyadını Verdiği ‘Fındık Tekniği’ Tıp Literatürüne Girdi Türk Doktorun Soyadını Verdiği ‘Fındık Tekniği’ Tıp Literatürüne Girdi

Kırıkkale-Ankara karayolu Kılıçlar köyü yakınlarında dün gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Kaza, Kırıkkale yönüne seyir halinde olan İ.A. idaresindeki 06 CZF 930 plakalı hafif ticari aracın, kontrolden çıkarak refüje çarpmasıyla gerçekleşti. Kazada, sürücü İ.A. ve yanında bulunan E.B. yaralandı. Diğer sürücüler kazazedelere yardım etmek için durdu. Bu sırada aynı yönde ilerleyen 06 COS 10 plakalı bir otomobil, yolda bulunan Yunus Kızılırmak'a ve park halindeki 71 T 2056 plakalı taksiye çarptı. İsmi belirlenemeyen sürücü, aracı kaza yerinde bırakarak kaçtı.

Kaza sonrasında olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kızılırmak ile İ.A. ve E.B. ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, ağır yaralanan Yunus Kızılırmak, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaçan sürücünün bulunması için polis çalışma başlattı. Kazanın ardından hastanede büyük bir üzüntü yaşanırken, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Yusuf Albayrak, taziye mesajı yayınladı. Albayrak, "Hastanemizde görevli olan Yunus Kızılırmak, geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat etmiştir. Merhum için Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.