Eski Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Hilmi Ataseven Rektör Yardımcılığı görevinden ayrıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevinden ayrılan Hilmi Ataseven'in yerine, Cumhuriyet Üniversitesi'nde Alim Yıldız döneminde istifa edenlerin yerine getirilen Prof. Dr. Ahmet Alim'in getirildiği öğrenildi.

Prof. Dr. Hilmi Ataseven Kimdir?

Hilmi Ataseven, 1968 yılında Sivas'ta doğdu. Eğitim hayatına Sivas Kongre Lisesi'nde başladı ve 1985 yılında bu liseden mezun oldu. Daha sonra, 1991 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Akademik kariyerine 1997 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak başladı. İç Hastalıkları uzmanı unvanını 2002 yılında aldı.

2003 yılında Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Gastroenteroloji Kliniği'nde Gastroenteroloji yan dal ihtisasına başladı ve 2007 yılında Gastroenteroloji uzmanı oldu. Mecburi hizmetini tamamladıktan sonra 2009 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak göreve başladı. 2011 yılında İç Hastalıkları (Gastroenteroloji) doçenti unvanını aldı.

Kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulunan Ataseven, 2012 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcılığı, ardından Tıp Fakültesi dekan yardımcılığı görevlerini üstlendi.

Hilmi Ataseven Başhekimlik yaptı

2014 yılında Sivas Numune Hastanesi'nde Yöneticilik ve Başhekimlik görevini yürüttü. 2015 yılında Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri olarak atanarak görev yaptı. 2016 yılında ise Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine getirildi.

Dr. Damla Akman Başhekimlik Görevinden Ayrıldı Dr. Damla Akman Başhekimlik Görevinden Ayrıldı

Halihazırda Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Hilmi Ataseven, aynı zamanda Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevini yürütmekte.