İddialara göre, İ.A., öğle saatlerinde Samet Hayri D.'nin kapısına giderek, kiracısından evi terk etmesini talep etti. Ancak, kiracının mahkeme kararı doğrultusunda yasal 6 aylık süresi olduğunu ve bu süre içinde evden çıkacağını belirtmesi üzerine, Dr. İ.A'nın tepkisi aşırı şiddet oldu. Görgü tanıkları, ev sahibinin, "Eğer çıkmazsan ben seni nasıl çıkaracağımı biliyorum" şeklindeki tehditleri ardından kiracısına baltayla saldırdığını ve başına darbe indirdiğini ifade etti.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, hemen doktor ve polisi arayarak yardım istediklerini belirtti. Polis ekipleri olay yerine ulaştığında İ.A.'yı gözaltına alırken, yaralanan kiracı hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Yurtdışından Getirilen Telefonlara Yasak Geldi: İkinci Telefon Kullanımında Büyük Sıkıntı Yurtdışından Getirilen Telefonlara Yasak Geldi: İkinci Telefon Kullanımında Büyük Sıkıntı

Yaşanan bu vahim olayın ardından polis, detaylı bir soruşturma başlatırken, Dr. İ.A'nın saldırısıyla ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkmaya çalışılıyor.