Aynı zamanda Kelkit’li olan Dr. Serdar Aydın, Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimi olarak sözleşme imzaladı.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Serdar Aydın, Kelkit’in Aşut köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken sıcağı sıcağına değerlendirmede bulundu.

Hemşerilerine hizmet etmenin gururunu yaşayacağını dile getiren Dr. Serdar Aydın, Kelkit Devlet Hastanesi’nin bölgeye hitap ettiğinin altını çizerek bazı eksiklikleri olduğunu söyledi.

Yeni Başhekim Dr.  Serdar Aydın, hastanenin eksikliklerini en kısa sürede gidermeyi hedeflediğini belirterek “yeni projelerle Kelkit ve bölge halkına daha iyi hizmet sunmak için çalışacağını” ifade etti.

“EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ”

Dr. Serdar Aydın, Kelkit Devlet Hastanesi'nde Nöroloji, KBB, Anestezi, Enfeksiyon, Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları doktorlarının eksikliğine dikkat çekti ve bu eksikliklerin giderilmesi için gerekli çabayı göstereceğini belirtti. Hastalara daha iyi hizmet sunabilmek adına elinden gelenin en iyisini yapacağını vurguladı.

Doç. Dr. Mustafa Nuray Namlı Başhekim oldu Doç. Dr. Mustafa Nuray Namlı Başhekim oldu

SERDAR AYDIN KİMDİR?

Dr. Aydın, Kelkit'in Aşut köyünden nüfusuna kayıtlı ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yapıyor. Farklı branşlarda da deneyim kazanan Dr. Aydın, Kelkit Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak atanmadan önce aynı hastanede görev yapıyordu.