GATA Acil Servisinde Nargileli Çiğ Köfte Partisi GATA Acil Servisinde Nargileli Çiğ Köfte Partisi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşanan olaya vatandaşlar tepki gösterirken, aniden rahatsızlaşarak hayatını kaybeden vatandaşla ilgili hekimin kayıtsız kaldığı ileri sürüldü.

HEKİMDEN YARDIM TALEP ETTİ

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesi'nde yaşanan dramatik bir olay gündemi sarsıyor. Mahalledeki bir kahvehanede bulunan bir vatandaş, aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Olay yerindeki iddialara göre çevredeki vatandaşlar, hızla yakındaki sağlık ocağındaki doktor B.Ç.K.'dan yardım talep etti.

Ancak iddiaya göre doktor B.Ç.K., sağlık ocağından çıkamayacağını belirtince, rahatsızlanan 81 yaşındaki Kamuran Ç.'ye müdahale etmek için çevredeki vatandaşlar devreye girdi. Ne var ki, ambulans gelene kadar geçen sürede Kamuran Ç.'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

“BENİM ARKAMDA MAFYA VAR”

Bu trajik olayın ardından mahalle halkından bazı vatandaşlar, doktorun müdahale etmediği iddiasıyla sağlık ocağının önüne gelerek doktorla tartışmaya başladı. Jandarma ekipleri olay yerine gelerek vatandaşları sakinleştirmeye çalışırken, mahalle sakinleri ise doktorun kendilerini tehdit ettiğini ileri sürdü, "Benim arkamda mafya var" şeklindeki iddiaları dile getirdi.

Manisa Valiliği ise olaya ilişkin bir açıklama yaparak doktorun açığa alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Zeytinliova Mahallesi'nde yaşanan olayın ardından ilgili doktorun açığa alındığı ve hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.