Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Şiddet Verilerini Gizliyor mu? Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Şiddet Verilerini Gizliyor mu?

Defne Devlet Hastanesi, Çözüm Merkezi hizmeti sunarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini duyurdu.

Yeni merkezde deneyimli personelin görevlendirildiği duyurulurken, bu merkez sayesinde hastaların, hastaneden ayrılmadan önce herhangi bir sorunlarının çözüme kavuşturulduğu açıklandı.

Çözüm Merkezi hizmete girdi

Deprem bölgelerindeki sağlık hizmetlerinde önemli bir pozisyonda bulunan Defne Devlet Hastanesi, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek "Çözüm Merkezi"ni hizmete soktu. Bu yeni merkezin amacı, hasta ve yakınlarına daha etkin bir hizmet sunmak ve yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak. Çözüm Merkezi'nde deneyimli personele görev verilirken, hastalar, hastaneden ayrılmadan önce herhangi bir sorunları hızlıca çözüme ulaştırılabilecek.

Bashekim Defne

“Whatsapp’tan ulaşabilirler”

Hastanenin Başhekimi Uzm. Dr. Barış Kavvasoğlu, yaptığı açıklamada,

Hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarımızın hizmetlerden sorunsuzca faydalanmaları için kısa bir süre önce faaliyete geçirdiğimiz Çözüm Merkezi hizmetimiz başarıyla devam ediyor. Deneyimli çalışma arkadaşlarımızın görev yaptığı Çözüm Merkezimiz, aldığımız olumlu geri dönüşlerle ne kadar doğru bir adım attığımızı kanıtlamıştır. Hastanemize ait WhatsApp iletişim hattı veya şahsen başvurularak Çözüm Merkezimize ulaşılabilir

şeklinde konuştu.

Defne Devlet Hastanesi Cozum Merkezi

Aynı gün MR çekimi yapılıyor

Aynı gün içinde MR (Emar) çekimi olanağı sunan hastane, bu hizmetle de önemli bir sorunu çözüme kavuşturdu. Hastalar, sunulan bu hizmetlerden dolayı hastane idaresi ile hastane çalışanlarına teşekkürlerini iletti.