Mersin Tarsus Devlet Hastanesi 8. katında bulunan Beyin Cerrahi Kliniğinde meydana gelen gelen vahşi cinayette refakatçi oğul 61 yaşındaki annesini katletti.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin beyin cerrahi bölümünde dehşet verici bir olay meydana geldi. Hastanede tedavi gören 61 yaşındaki Selma Çiftçi, refakatçi olarak yanında bulunan 32 yaşındaki oğlu M.Ç. tarafından bıçakla boğazı ve ayakları kesilerek, ardından tabanca ile tek kurşunla öldürüldü.

Ameliyat Sonucu Hayatını Kaybeden Dr. Melike Sargın’ın Ailesi Yargı’ya Gidiyor Ameliyat Sonucu Hayatını Kaybeden Dr. Melike Sargın’ın Ailesi Yargı’ya Gidiyor

Olayın duyulması üzerine hemen odaya gelen güvenlik görevlileri, korkunç bir manzara ile karşılaştılar. Şüpheli, güvenlikçiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Cinayet mahalline sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı, detaylı bir inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından vahşice öldürülen kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edildi.