Zonguldak Ereğli’de bulunan Ereğli Devlet Hastanesi’nde ortaya çıkan muayene sırası kuyruğu manzarası görenleri şok etti.

Ereğli Devlet Hastanesi'nde yaşanan manzara, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi sakinlerini şoke etti. Hastane polikliniğine gelen hastalar ve hasta yakınları, sıra almak için birbirleriyle ezici bir kalabalık oluşturdu.

Poliklinik önünde yaşanan bu acı manzara, içleri burkan bir görüntü sergilerken, bazı hastalar ve hasta yakınları arasında sıra tartışmaları yaşandı. Bazı iddialara göre, akşam saatlerinde hastaneye gelerek isimlerini sıraya yazdıran veya hastane personeline öncelik tanıttıkları belirtilen hastalar, diğer vatandaşları mağdur etti.

Tıp ve Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Değişiyor! Taslak Müfredatı Erişime Açıldı Tıp ve Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Değişiyor! Taslak Müfredatı Erişime Açıldı

Hastane yönetiminin, haftalardır devam eden bu soruna herhangi bir önlem almaması dikkat çekti. Sağlık Bakanlığı'nın, Ereğli Devlet Hastanesi'nde yaşanan bu duruma karşı nasıl bir önlem alacağı ise merak konusu.