Patlama sonrası doğal gaz dağıtım firması ve polis ekipleri olay yerine yönlendirilirken hastane giriş ve çıkışları kapatıldı.

TRT Haber Emekliye Sosyal Avantajları 5 Başlıkta Duyurdu TRT Haber Emekliye Sosyal Avantajları 5 Başlıkta Duyurdu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin girişinde yapılan kanal açma çalışması sırasında yaşanan olayda, iş makinesinin doğal gaz hattını patlatması sonucu hastane giriş ve çıkışları kapatıldı. Bugün öğlen saatlerinde meydana gelen bu olayın ardından doğal gaz dağıtım firması ve polis ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi.

500 yataklı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin girişinde devam eden kanal açma çalışmaları esnasında kepçenin doğal gaz hattına zarar vermesiyle birlikte, hastaneye ulaşımın tamamen kapatılması gerekti. Haber aldıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verilerek doğal gaz dağıtım firması ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Trafik ekipleri, güvenlik önlemi olarak hastaneye ulaşımı sağlayan yolları trafiğe kapatarak yoğunluğa neden oldu.

Doğal gaz dağıtım firmasının hattı tamamen kesmesiyle birlikte, yol tekrar trafiğe açıldı ve normal seyrine döndü. Doğal gaz hattının onarım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.