Ankara Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özgür Ömer Yıldız, hastanedeki klinikleri ziyaret ederek hastaların ve personellerin Kadir Gecesini kutladı.

Sağlık Çalışanı Tuncay Güngör Kanser Hastalığına Yenik Düştü Sağlık Çalışanı Tuncay Güngör Kanser Hastalığına Yenik Düştü

Yenimahalle Egitim Ve Arastirma Hastanesi Ramazan Bayrami 4Kadir Gecesi dolayısıyla Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özgür Ömer Yıldız ve Hastane İdari Mali İşleri Müdürü Savaş Atakul, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu Yalçın ve beraberindeki Başhekim ve Müdür Yardımcıları kliniklerde bulunan yatan hastaları ziyaret etti.

Yenimahalle Egitim Ve Arastirma Hastanesi Ramazan Bayrami 6Hastaların Kadir geceleri tebrik edilirken, sağlık personellerinin de yaklaşan Ramazan bayramı nedeniyle hem bayramları hem de Kadir geceleri kutlandı.

Yenimahalle Egitim Ve Arastirma Hastanesi Ramazan Bayrami 5Başhekim Doç. Dr. Özgür Ömer Yıldız, servislerde yatan hastalar ve sağlık personeli ile kurduğu yakın diyalog sonrası personeller Başhekim’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yenimahalle Egitim Ve Arastirma Hastanesi Ramazan Bayrami 3Öte yandan hastane Konferans Salonu’nun girişinde de hastane personeli ile bayramlaşma merasimi düzenlenerek hastane yönetimi ve personeller bir araya gelerek bayramlaşma merasimi yapıldı.

Yenimahalle Egitim Ve Arastirma Hastanesi Ramazan Bayrami 2

Yenimahalle Egitim Ve Arastirma Hastanesi Ramazan Bayrami 1