Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güleri emekli maaşlarına seyyanen zam yapılması yönünde herhangi bir çalışmalarının olmadığını açıkladı.

ZAM TEMMUZ'DA AÇIKLANACAK

Ak Parti olarak emeklileri enflasyondan korumak için halihazırda çalışmalar yürüttüklerini ancak zam oranının temmuz ayında açıklanacağını söyledi.

GÜLER'İN AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKTİ

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emeklilerin refah seviyesini yükseltmek için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Güler, emeklilerin alım gücünü artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ancak, Güler'in bu açıklaması emeklilerden tepki gördü.

Emine Erdoğan Hemşire ve Ebelerle Buluştu: Şiddeti Değil Hürmeti Hak Ediyorsunuz Emine Erdoğan Hemşire ve Ebelerle Buluştu: Şiddeti Değil Hürmeti Hak Ediyorsunuz

EMEKLİLER AK PARTİ'YE TEPKİLİ

Emekliler, Güler'in açıklamasına tepki göstererek seyyanen zam yapılmamasını ve zam oranının enflasyonun altında kalmasını eleştirdiler. Beklentilerini dile getiren emekliler, maaş zammının Aralık ayında belli olacağını ve seyyanen zam yapılmasını, ayrıca zam oranının enflasyonun üzerinde olmasını beklediklerini belirttiler.