Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu (3359 sayılı) kapsamında, yurt içi veya yurt dışında öğrenimini tamamlayarak tabip, uzman tabip ve yan dal uzmanlık eğitimini tamamlayan adaylar için Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, yerleştirme işlemlerinin noter huzurunda bilgisayar ortamında kura ile gerçekleştirileceği belirtildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan Muayenehanesi Olan Hekimlere Yeni Düzenleme Sağlık Bakanlığı’ndan Muayenehanesi Olan Hekimlere Yeni Düzenleme

Münhal kadroların, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesi (https://yhgm.saglik.gov.tr) üzerinden ilan edildiği bildirildi. Adaylar, tercih başvurularını 25 Aralık 2023 tarihine kadar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvim çerçevesinde noter huzurunda yapılacak. Adaylar, tercihlerini belirleyerek yerleştirme sürecine katılmak için belirtilen tarih ve saatlere dikkat etmeleri gerekmektedir.

İlan Metni
Kura Takvimi
İsim Listeleri
Uzman Tabip İsim Listesi
Pratisyen Tabip İsim Listesi
Münhal Kadrolar