TEMSİLCİLER TOPLANTISI

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker birkaç gün önce sendikanın ilçe ve iş yeri temsilcileri ile temsilciler toplantısını gerçekleştirmiş, toplantıda 2021 yılında kamu çalışanları ile gerçekleştirilecek sözleşme görüşmelerinde dair açıklamalarda bulunulmuştu.

Türk Sağlık Sen Başkanından Sert Açıklama: Sendikamıza FETÖ Taktiği Uyguluyorlar haberi için tıklayınız

POZİTİF ÇIKMIŞ

Söz konusu toplantıya katılanlar arasında yer alan ve Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan Ömer Koyuncu’nun Korona testi pozitif olmasına rağmen toplantıya katıldığı iddia edildi. Sendikanın iş yeri temsilcisi olan Koyuncu’nun Wellborn Otel’de düzenlenen toplantıya katılmaması ve evinde izolasyon halinde bulunması gerektiği öne sürüldü.

KENDİ HESABINDAN DA PAYLAŞMIŞ

Toplantının sohbet kısımlarında da maske takmadığı gözlenen Koyuncu’nun toplantıya dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştığı da iddia edilirken, sağlık çalışanı ve sendika temsilcilerinin konunun önemini bildiği halde neden kurallara uymadıkları merak ediliyor. Bakalım Ömer Koyuncu konuyla ilgili iddialara yanıt verecek mi?