"Şunu hiç kimse unutmasın ki çalışanın hakkının, hukukunun korunması noktasında çalışanın yanında durmaktan Türkiye Kamu-Sen bir santim geri durmayacaktır" diyen Kahveci, Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi'ndeki Türk Sağlık-Sen Antalya Şube binasının açılışında davetlilere konuştu. Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonunun kuruluşunun bu yıl 29'uncu yıl dönümü olduğunu belirten Kahveci, "son üç yıl içinde toplam 40 binin üzerinde üye artışı sağladıklarını" ifade etti.

Çalışanların haklarını sonuna kadar arayacaklarını vurgulayan Kahveci, "Türkiye Kamu-Sen, 29 yılda bu tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Şunu hiç kimse unutmasın ki çalışanın hakkının, hukukunun korunması noktasında çalışanın yanında durmaktan Türkiye Kamu-Sen bir santim geri durmayacaktır. Onun için mücadelemizde, davamızda haklıyız ve güçlüyüz." açıklamasında bulundu.

Açılışın ardından Kamu Sen Temsilcileriyle bir araya gelen Kahveci, "Türkiye Kamu-Sen Antalya teşkilat yöneticilerimizle bir araya gelerek yaklaşan Toplu sözleşme ve çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk." dedi.