Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk ve Mustafa Köse, Ordu Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirerek talep ve sorunları dinledi.

Türk Sağlık-Sen Genel Merkezi, Ağustos ayında gerçekleştirilecek toplu sözleşme öncesinde üyeleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Bu doğrultuda Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk ve Mustafa Köse Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Türk Kamu-Sen İl temsilcisi Ömer Okumuş, Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin ve üyeler hazır bulundu.

Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk ve Mustafa Köse, üyelerin sorunlarını dinledi. Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan toplu sözleşme öncesinde talepleri de alan genel başkan yardımcıları aile hekimlerinin sorunları, 4b sözleşmeli personel hakları, memur maaş zamları ve 3600 ek gösterge ile talepleri not aldı.

 Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk ve Mustafa Köse'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi