Çorum Merzifon karayolunda meydana gelen trafik kazasında Ergün Coşkun’un kullandığı otomobil seyir halinde iken tırla çarpıştı. Kazada ağır yaralanan 37 yaşındaki Ergün Coşkun ilk olarak Merzifon Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Coşkun Samsun’a sevk edilirken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

Türk Sağlık Sen Bartın Şube Başkanı Besim Coşkun’un acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Coşkun yaptığı paylaşımda, “2020 neredeyse herkesten birşeyler götürdün. Benimde ciğerimi kardeşimi götürdün ya bit artık.” İfadelerini kullandı.

Başkan Coşkun’un bu paylaşımı sonrasında yüzlerce kişi taziye mesajında bulundu. Türk Sağlık Sen Genel Merkezi de resmi internet sayfası üzerinden taziye mesajı yayınladı. Mesajda, “Bartın İl Temsilcimiz  Besim  Çoskun'un kardeşi vefat etmiştir. Cenazesi Çorum ili Mecitözü İlçesinde defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, İl Temsilcimize ve kederli ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz.” Denildi.

Türk Eğitim Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi’de yaptığı paylaşımla Coşkun ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

saglikpersonelihaber.net olarak bizlerde merhuma Allah’tan rahmet, merhumun ağabeyi Türk Sağlık Sen Bartın Şube Başkanı Besim Coşkun ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi