Kariyer planında yükselme yapmak için unvan değişikliği sınavı başta olmak üzere görevde yükselme sınavı ile sağlık personelleri hem hizmet sınıfı hem de unvan değişikliği yapabilmektedir. Bu konuda Türk sağlık Sen’den önemli bir adım geldi.

Türk Sağlık Sen’in 30. yılı coşkusunu yaşadığı bu günler de Türk Sağlık Sen Akademinin yayın hayatına başlamasının önemli olduğunu vurgulayan Genel Başkan Önder Kahveci “üyelerimize güvenilir içerikler sunacağız” dedi. Kahveci şu an üniversite hastanelerinde görevde yükselme sınavı ile ilgili 30 konu başlığını kapsayan içeriğin hazır olduğunu, mevzuat, mevzuat özetleri ve hazırlık soruları içeriklerini üyelerinin istifadesine sunulduğunu vurguladı.

Türk Sağlık Sen Akademi Yayına Başladı

Türk Sağlık Sen üyelerinin istedikleri yerden ister akıllı telefonlar, ister bilgisayar üzerinden erişim sağlayabildiği Türk Sağlık Sen Akademi her geçen gün yenileneceği ve güncelleneceği açıklandı.

Eğitim içeriklerinden faydalanmak isteyen Türk Sağlık Sen üyeleri, tssakademi.com adresine girerek burada bulunan kayıt formunu doldurmaları gerekiyor. Kayıt formunun doldurulmasından sonra Genel Merkezi tarafından üye olup olunmadığının kontrolünün yapılmasının ardından üyelik onayının verileceği ve mevzuat içeriklerine erişilebileceği öğrenildi.