Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci imzalı açıklamada, "Kamu sendikacılığında ahlaklı bir rekabetin yok edilerek tüm değerlerin kirletildiği bir ortamda 2019 yetki dönemini tamamladık." dediği açıklamasında Mayıs 2019 dönemi sendika üye sayıları hakkında da bilgi verdi.

Böylesine bir dönemde Türk Sağlık-Sen üye sayısını 5 bin 18 arttırarak hizmet kolunda üye sayısını en fazla artıran sendika olmuş herkese anlamlı bir cevap vermiştir. 

97 bin 194 üyemizle, ailemizi daha da büyüttüğümüz bu süreçte teşkilatımızın cefa çekip, alın teri döken teşkilat mensuplarımızın mücadelesi herşeyin üstündedir. Bu başarı sadece emeğimizin karşılığı olduğu içinde herşeyden değerlidir. 

Böylesine bir değeri sendikamıza kazandıran teşkilatımız bizim için övünç kaynağıdır.   Türk Sağlık-Sen’e bu gururu yaşatan başta Şube Başkanlarımız, Şube Yöneticilerimiz ve İş Yeri Temsilcilerimiz olmak üzere sahada emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza  teşekkür ederim.

Bu süreçte sendikal mücadelemize destek vererek kararını gerçek sendikacılıktan yana kullanan tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının bu duruşu da tek kelimeyle takdire şayandır.  Davamıza inanıp, sendikamıza güç katan tüm üyelerimize  teşekkür ederim. 


Türk Sağlık-Sen kurulduğu günden bu yana gittiği doğru yol, inandığı haklı dava ve çalışan için verdiği mücadaleden zerre taviz vermeyecektir. Kamu sendikacılğı tarihine vurduğu mühür ile geleceğe de adını yazdıracaktır. 

Bu kutlu mücadelede hedefimiz her daim bayrağı daha da yükseğe dikmek ve zirvelere ulaşmaktır. Zoru kolaya çeviren inancımız, düşünmek ve söylemek yerine harekete geçmeyi öncelik sayan tavrımız ve mutlak başarıya olan tutkumuz ile bunu başaracağımızdan eminim.

Bu düşüncelerle 2019 yılı yetki döneminde teşkilatımızı vermiş olduğu mücadeleden ötürü bir kez daha tebrik ediyorum. Bize inanan, bizimle yol yürüyen tüm üyelerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Önder KAHVECİ
Genel Başkan