Bundan yaklaşık 6 ay önce maaşı ile ilgili haberlerin çıkması üzerine maaş tutarını açıklayacağını söyleyen Sağlık Sen Genel Başkanı Durmuş, maaşını hem de hukuki tespit yoluyla açıklayacağını kamuoyuna deklare etmişti.

Dün HABERTÜRK TV’de Teke Tek programına katılan Türk İş Başkanı Ergün Atalay, 25.750 TL maaş aldığını açıklamasının ardından Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’un maaşımı açıklayacağım sözü akıllara geldi.

Kendisine yönelik çamur atma ve karalama maksatlı haberler yapıldığını ileri süren Durmuş, asla iddia edildiği gibi bir maaş almadığını, haberlerde gösterilen maaş tablosunun müfterilerin kafalarına göre oluşturduklarını, çarpıtma ve uydurmalardan ibaret olduğunu açıklamıştı.

Durmuş açıklamasında:

“maaş hususunda ortaya atılan rakam ve oranların gerçekle uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır. Başvuracağım hukuki tespit ve tekzip yollarıyla da atılan iftiraları, müfterilerin yüzüne vuracağım. Sonuç olarak, süfli emellerle, sendikamıza ve şahsıma iftira atanlardan, mahkemeler nezdinde elbette hesap sorulacaktır. Saygılarımla." İfadelerini kullanmıştı.

Yargıtay'dan Sağlık Sen'e Şok! Astronomik Maşları ve Kongreyi İptal Etti!