Yapılacak çalışmalar (Hafta içi mesai saatleri içinde)

1- Terminale otobüs, minibüs, TIR ve ağır tonajlı araçların saat kaçta giriş yaptıkları, plakaları ve hangi ilden geldikleri,

2- Gelen yolcu otobüslerinin günün hangi saatinde ve kaç yolcu ile geldikleri (Fotoğraf çekimi ile tespit edilecek)

3- Terminalden hareket eden yolcu otobüslerinin günün hangi saatinde ve kaç yolcu ile ayrıldıkları (Fotoğraf çekimi ile tespit edilecek)

4- Giriş ve çıkış yapan aracın hangi yöntem ile ücretlendirildiği

5- TIR ve ağır tonajlı araçların ilimize ne tür yük taşıdığı, kaç yıldır ilimize gelip gittiği, memnuniyeti ve beklentileri, muhatap olunan kişilerin adı-soyadı ile iletişim bilgileri (Telefon numaraları)

6- Yapılacak tespit ve çalışmaların bizzat Erdoğan Toptaş tarafından yüz yüze, tarih ve saat belirtilerek yapılması,

7- Yapılacak tüm çalışmalar günlük olarak mesai saati bitiminde Özel Kalem Müdürlüğü'ne imza karşılığı teslim edilecektir."

Faruk Demir, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerinin ardından Ardahan Belediye Başkanı oldu. Ardahan Belediyesi daha önce AK Partili Faruk Köksoy tarafından yönetiliyordu.

YALÇIN: BU İNSANLIK DIŞI UYGULAMA!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bir kişinin söz konusu işleri tek başına yapmasının mümkün olmadığını söyledi.

Yalçın, "Bu sadece yıldırma ve canından bezdirmedir. Bu bir çileden çıkarmadır. Bu görevlendirme insanlık dışı uygulama. Bunu belediye başkanı kasıtlı olarak yapıyor. Bu işleri bir kişinin görev olarak yapması mümkün değil. İnsan gibi davransınlar.

Kenan Kıran

Sabah