Para puanları tanımlanmayan personeller için Ordu İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvuran Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, personelin hak kayıplarının önlenmesini istedi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderilen resmi yazıda, İl Sağlık Müdürlüğü ile bağlı sağlık kuruluşlarında görev yapan personellerin maaş promosyonu için Ziraat Bankası ile yapılan sözleşme kapsamında verilen bankart lira para puanlar, Ziraat Bankasına ait olan kullanıcı personellere tanımlı kredi kartlarına tanımlanarak açıldığı hatırlatıldı.

Ancak, çeşitli nedenlerle maaşında haciz/bloke bulunan personellerin Kredi Kartı alamaması veya iptal edilmiş olması nedeniyle Bankart Lira Para Puan tutarının ilk taksiti olan 1.800 TL ile ilgili banka tarafından maaş kartlarına tanımlanmaması nedeniyle çalışan personellerin hak kaybına uğrayarak mağdur olduklarının altı çizildi.

Benzer durumda olan ve haciz/bloke nedeniyle kredi kartı almayan ya da kullanamayan personeller için para puanların maaş hesaplarına tanımlı banka kartlarına tanımlanmasının sağlanması Ordu İl Sağlık Müdürlüğünden istendi.

Editör: Haber Merkezi