Sendika Başkanı Sağlık Müdürüne Seslenerek Torpilli Listesi Yayınladı!
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Türk Sağlık Sen Amasya Şube Başkanı Şemsettin Dümen, yayımladığı torpilliler listesi ile Sağlık Bakanı Koca ile Amasya Valisi ve Sağlık Müdürüne seslenerek "Söyleyin bize, biz kaç kişi ile mücadele edeceğiz?" dedi.

Türk Sağlık Sen Amasya Şube Başkanı Şemsettin Dümen, sosyal medya hesabından bir torpilliler listesi yayımladı ve sordu. Sayın Sağlık Bakanım Sayın Vekiller Sayın Valim Sayın Sağlık Müdürüm Söyleyin bize , biz kaç kişi ile mücadele edeceğiz. ? Bu kadar torpilli varken nasıl işlere yetişeceğiz. ?
Türk Sağlık Sen Amasya Şube Başkanı Şemsettin Dümen,sosyal paylaşım sitesinden yayımladıgı liste;
Torpilliler listesi :
1 - Hukuksuz şekilde temizlik işi yapması gerekirken şef vs. gibi uydurma unvanlarla ortada gezenler.
2- Yine temizlik yapması gerekirken masa başında oturtulanlar.güvenlikci olupda mutemetlik yapanlar.
3 - Saçma sapan kişiye özel icat edilen bölümlerde hiçbir iş yapmadan çalışanlar.
4 - Sağlık çalışanları covidle savaşırken ve takviyeye ihtiyaç duyulurken asli işini yapmayan her branştan sağlık çalışanları.
5 -Liyakat sahibi olmadan çeşitli yöneticilik makamına veya birim sorumluluğuna getirilenler.
6- 1 kişinin yapacağı iş için bir birimde bir çok kişi çalıştırılması.
7- Covidle savaş esnasında çeşitli görev verilenler ama bu görevleri ya hiç ya da layıkı ile yapmayanlar.
8-Çesitli eğitim ve vasıf , sertifika aldığı halde daha rahat diye gereksiz olarak fazladan eleman olarak çalıştirilanlar.
9 - Çeşitli süpervizör, koordinatör vs. gibi görevlere fazladan eleman olarak atananlar.10 - Asli işi sağlık hizmetleri olmasına rağmen masa başı çalıştırılanlar.
11- Hastanelerde ihtiyaç varken çeşitli kurumlara çekilen farklı unvanlardaki sağlık çalışanları
12 - mesleğinin baharında sahada çalışması gerekirken uydurma veya pasif görevlere gelenler. Mazeretleri hariç olanlar.
Daha bir çok şey sayılabilir.
Sayın Sağlık Bakanım
Sayın Vekiller
Sayın Valim
Sayın Sağlık Müdürüm
Söyleyin bize , biz kaç kişi ile mücadele edeceğiz? Bu kadar torpilli varken nasıl işlere yetişeceğiz?
Artık tükenme noktasındayız.
Kim kimin arkasında ,kim kimi koruyor herkez bilsin.
*Şemsettin Dümen - Türk Sağlık Sen Amasya Şube Başkanı
