Köksal açıkalmasında;

"Keşke Haklı Çıkmasak

Yine mi haklı çıktık ,gene mi aynısı oldu demekten bıktım ,ülkedeki en büyük problem referans olunan işlerden referans olana ceza ve yaptırım olmaması.

Siyaset öyle bir hale geldiki ; kamu kurumlarında işçi veya şirket kadrosunda çalışan kişilerin siyasete üye olmasına engel olmadığı İçin ,mahalle temsilcisi ,ilçe yönetim kurulu ,kadınlar il yönetim kurulu üyesi ,mahalle başkanı her yere bu çalışanlardan atama yapıyorlar . (Hakları asla biz için sorun yok)

Siyaset en doğal hakları ancak hastane idaresini belli bir saatten sonra etkisi altına alıyorlar . İstemedikler i çalışanları eziyorlar . (Durduk yere siyasi zarar )

Neyse sayfalar yetmez anlatmaya ders çıkarmak erdemdir . İşçileri temsil edeceğim diye sahada gezinenlerin idarenin davulunu çalarken başlayan sendikacılık hayatları sona ermiş . (İşçiler çok memnun seviniyorlar ) Bu hem sendikaya hem siyasete ders olmalı . Sendika çalışanı İçin mücadele vermeli ,veren ler Başkan olmalı veya yönetime girmeli .

Siyaset de kendisine zarar veren oy kaybettiren kişilerden uzak durmalı .

İdareciler de sözleşmeli oldukları İçin sözleşme me faydası olur diyerek makamını küçülterek geçmişini bilmediğinin peşinden gitmemeli .

1- Daha önce emekli olmuş idareci birini tekrar idareci olarak getirmeye çalışan siyaset görmedi ise duymadı ise idareci kardeşimiz yeni kurulan partiye türkücü olmuştu ! (İstifa etmiş tekrar diyorlar)

2- Ben olmaz isem hastane çöker benim için yüzlerce kişi sokağa dökülür diyen idareci istifa etmiş aynı anda iki müdür Yrd da istifa etmişti. (Sendikamızdan istifa tehditleri ,işçi sendikası çalmadık kapı bırakmamıştı,idarecimiz geri gelsin diye ) (Başhekim unutkan herhalde )

3- idareci kardeşimizin baktığı birimdeki bilgiler hala dışarda herkes tarafından bilinmekte ,ekip hala onun sözünde çalışmakta dır.devletin bütün önemli bilgileri emekli birine kim nasıl neden hala veriyor (Devlet e değil kişiye hizmet edenleri tebrik ediyoruz )

4- Siyasi boşluğu iyi değerlendirip birilerini karalayarak idarecilik yapmak ,geçmişini bilmediğin kişiler ile çalışmak kısa günde kazanıyor gibi yapsa da uzun vadede zarar yazar .

5- Liyakat ,ehliyet ,tecrübe önemli atama yaparken ,insanlara yansıması ,iletişim i ,köprü görevi kurması bir çok olay a dikkat etmesi gereken özelliğe sahip olması gerekir .

Neyse işçilerin gözü aydın , idareye yakın uzak olmak önemli değil önemli olan hakkaniyet çerçevesinde doğruları söyleyip kendilerine sahip çıkacak birileri gelir inşallah .

Keşke ,genemi demek ten bıktık . Hala varmı var yanlış a devam mı devam ! Yine kulak asılmaz ama sahaya gidin iş kolundan rast gele 10 kişi seçin sahayı dinleyin . Doğruyu birilerinden değil sizler tespit edin .

Geçmişi unutan ın geleceği olmaz . İşimiz kişiler ile değil sistem ile ilgili .

Biz sadece uyarıyoruz ."ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi