Sağlık-Sen Samsun Şubesi tarafından düzenlenen Teşkilat Toplantısına katılan Genel Başkan Semih Durmuş, hakkındaki iddialar ile ilgili sert mesajlar verdi.

  • Ben maaşıma %85 zam yaptıysam şu koltukta beş dakika oturmayı rabbim bana nasip etmesin!
  • 52 yaşındayım bugüne kadar boğazından haram geçmedi. Bana tahsis edilen maaş dışında sendikanın bir kuruşuna tenezzül etmedim.
  • Benim buranın parasıyla, puluyla işim varsa, karıyla kızla işim varsa, başka ahlaki zaaflarım varsa beni yerin dibine soksunlar kanım akarsa namerdim.

Ben maaşıma %85 zam yaptıysam şu koltukta beş dakika oturmayı rabbim bana nasip etmesin diyen Genel Başkan Semih Durmuş, “Her biriniz Allah için şahit olun ne maaşıma %85 zam yapmışımdır iddia edildiği gibi, ne maaşıma %50.4 zam yapmışımdır iddia edildiği gibi, ne %40’tır ne %30’dur, ne %20’dir. Allah için değildir” dedi.

Semih Durmuş sözlerine şöyle devam etti: “52 yaşındayım bugüne kadar boğazından haram geçmedi. Bana tahsis edilen maaş dışında sendikanın bir kuruşuna tenezzül etmedim. Bizi sendikal mücadelemizle eleştirin. Sendikal mücadele ile karşımıza dikilin ve bizi eleştirin, yapamadığımız birçok şey var bunları söyleyin, adam gibi sendikacılık yapmamız konusunda söylenmesi gereken bütün cümleleri söyleyin ama iftirayla ama yalanla ama dedikoduyla fitne fesatla bizim şahsiyetimizi değersizleştirmeye kimsenin hakkı yoktur! Ben bir babayım, ben bir kocayım. Benim eşim var, benim çocuğum var. Onlar da sosyal medyayı görüyorlar. Hiçbir kimsenin şahsi yaşantısını yanlış iftiralar ile değersizleştirmeye hakkı yok. Yapıyorsam beni yerin dibine soksunlar. Benim buranın parasıyla, puluyla işim varsa, karıyla kızla işim varsa, başka ahlaki zaaflarım varsa beni yerin dibine soksunlar kanım akarsa namerdim. Ben maaşıma %85 zam yaptıysam şu koltukta beş dakika oturmayı rabbim bana nasip etmesin! Bunların hepsi açık, aleni defterde yazan şeyler. Bu iftiraları atan adamlar bunların yalan yanlış olduğunu sonuna kadar biliyorlar. Biliyor olmalarına rağmen yapıyor olmalarının sebebi karakter yoksunluğudur” dedi.