Sağlık Sen’in düzenlediği “sağlık fest” organizasyonuna Ak Parti Esenler elediyesinin destek verdiği öğrenilirken Şenliğe Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Yardımcıları ve İstanbul’dan bir çok sağlık personeli ve ailelerinin katıldığı öğrenildi.

Sağlık Fest, akşam sahne alan ünlü sanatçı Oğuzhan Koç’un konseri ile devam ederken sağlık çalışanlarının aileleriyle keyifli dakikalar yaşadığı belirtildi.

DURMUŞ: SAĞLIKTA ŞİDDET VE MALPRAKTİS SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

Sağlık çalışanlarının her durumda ve her şartta fedakârca görevlerini yaptıklarını anlatan Semih Durmuş, bizlerde hem siyasi iradeden hem bürokratik iradeden hem de Sağlık Bakanlığından sağlık personelleri için fedakarlık bekliyoruz ifadelerini kullandı. Yıllardır mücadelesini verdikleri sağlıkta şiddet ve malpraktis sorunlarının çözümü için önemli adımlar atıldığını belirten Semih Durmuş, iki konunun da yasalaştığını ve bu yasalar sayesinde sağlık çalışanlarına güven içerisinde görevlerini yerine getirebileceklerini aktardı.

3600 MÜCADELEMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

Sağlık çalışanlarının tüm sorunların çözüme kavuşması için mücadeleye devam edeceklerini kaydeden Durmuş, 3600 ek gösterge düzenlemesini hatırlatarak bu konunun tüm çalışanları kapsaması için mücadele verdiklerini ve mücadelelerinin karşılığını aldıklarını söyledi. Semih Durmuş, Sağlık Fest organizasyonuyla bir nebze olsun sağlık çalışanlarının stres atmalarına vesile olan İstanbul Şube Başkanlarını, yöneticilerini ve Ak Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu‘ya teşekkürlerini ifade etti.