Ordu Sağlık Sen Şubesi Başkanlığı için Semih Durmuş'un gözdelerinden mevcut Başkan Ahmet Yılmaz aday olurken Şube Yönetiminde yer alan Cengiz Bayraktutar'da adaylığını açıkladı.

Sağlık Sen Ordu Şubesi Yönetiminde yer alan Cengiz Bayraktutar, adaylığıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

'Saygıdeğer Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanı Üyelerimiz;

2007 yılından bugüne kadar Sağlık-Sen Ordu Şubesinin yönetim kurullarının değişik kademelerinde görev aldım.

DEĞİŞİM BAŞLIYOR!

Bugüne kadar sendikamızın hizmetinde olup,emeği geçen bütün herkese şükranlarımı sunuyorum.

Üyelerimizin ve çalışanlarımızın özlük,mali ve sosyal haklarının gelişimine ve çalışma şartlarının da iyileştirilmesine duyulan ihtiyaç hepimizin malumudur.

Yerelde Türkiye'min en güzel kentlerinden biri olan Ordu'muz için genelde ise cennet ülkemizde kamu sendikacılığının değişimi ve gelişimi için çok daha fazla sorumluluk almaya hazırım.

Birbirinden kıymetli üyelerimizden gelen talep ve gördüğümüz lüzum üzerine Sağlık-Sen Ordu Şubemizin 6.Olağan genel kurulu için başkan adayı olduğumu büyük bir gurur ve güçlü bir ses ile sizlerle ve kamuoyu ile paylaşıyorum.

Her üyemiz kıymetli,her  çalışanımız değerli, sendikamızı çok daha iyi yerlere getirip sizlerin de layık olduğunuz çalışma şartlarına ulaşabilmeniz için değişmek zorundayız.

Bu değişimi de sizlerin destekleriyle, hep birlikte yerine getirerek ve hep beraber hem sendikamızı hemde kendimizi geliştireceğiz.

Artık kendinden emin,kendine güvenen ve ne istediğini bilen bir anlayış ve duruşla;

Her bir üyemizi;
Samimiyetle,adaletle ve liyakat ile çıkmış olduğumuz bu yolda,büyük bir özveriyle başlatmış olduğumuz bu büyük ve de onurlu mücadeleye ortak olmaya davet ediyorum.

Allah beni ve bu samimiyete inanan yol arkadaşlarımı sizlere karşı mahçup etmesin.

Saygılarımla
Cengiz BAYRAKTUTAR
Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkan Adayı