Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal sosyal medya hesabından yaptıgı paylaşımda;
"Kronik Hastalar Korona olmadı ise dahada olmaz !

Sağlık Bakanımız Açıkladı; Eskişehir Korona sıralamasında hızlı artış gösteren iller arasında !

Grip aşısı ile ne alaka diyeceksiniz !

E Nabız ı kullanan kaç yaşlımız var ! Herkes etrafına sorsun ! Hatta kaç milyon kişi E nabız a endeksli !

Bakan bey acil kendi ekibini değiştirsin . Yoksa pot üzerine pot kırmaya devam eder ! Hizmet verirken insanları devlete düşman eder !

Skorlama yaptınız hastaları dediniz ki yüksek riskli siniz veya değilsiniz ilerde tekrar değerlendirme yapılacak sınız mesajları e nabızda mevcut !

Güzel kardeşim insanların bilgiler i mevcut SMS ile bildir aşı İçin uygunsun veya değilsin hasta eğer Eczane -Aile Hekimliği -Eczane arasında pozitif olmuyor ise bir daha da olmaz !

Korona danışma hatlarını kurdunuz bir de aşı bilgisi eklese idiniz ! Hangi aile hekimi ile sohbet etsem günlük beş yaşlı ile kavga ettiğini kimse yi inandıramadığını vatandaş ile ters düştüğünü günlük aşı sormak İçin en az 50 kişinin geldiğini en az 20 kişi aradığını normal işlerin durma noktasına geldiğini anlatıyor !

İnsanlara mesajla aşı bilgisi gelip E nabıza hekim görebilmesi için yüklense zaten Risk grubunda olan Kronik hasta lar başta olmak üzere

Eczane -Aile Hekimi arasında git gel yapmaz !

Bakan beyin A takımı sos verdi ! Görmezden gelebilir duymak istemeyebilir siniz ! Her eleştireni hain veya bizden değilde diyebilirsiniz ! Açılan yaralar büyüktür ! Çalışmayan bürokrasi bezdirdi milleti !

Sahanın sorunlarını anlatacak samimi merci yok !

İş yükünü arttır ama personel lehine olan hiç bir işi yapma !

Neyse konunun özü E Nabız Dan aşı olup olmayacağınıza bakın ona göre evden çıkın !" ifadelerine yer verdi.